Ambarin 1lit

NAZAD

 

Ambarin 1lit


ambarin-1lit

CENA: 3990.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

Klasa: Insekticid

Aktivna materija: Cipermetrin 80 g/l + Piperonil butoksid 228 g/l (sinergist)

Formulacija: EC - koncentrat za emulziju

Pakovanje: 1 l

Karenca: OVP

MBT: 1

MDK (mg/kg): 2,0

Primena:

DELOVANJE:

Ambarin je insekticid na bazi Cipermetrina koji pripada grupi Piretroida. Deluje na nervni sistem insekta prouzrokujuci poremecaj u protoku nervnih impulsa jer remeti protok

Na+ jona kroz nervnu membranu.

SPEKTAR DELOVANJA:

  • a – tretman skladisnih povrsina od betona – objekti za skladistenje zita, za suzbijanje skladisnih tvrdokrilaca (Coleoptera) – zitni zizak (Sitophilus granarius L), pirincani zizak (Sitophilus oryzae L), rizoperta(Rhyzopertha dominica F), i skladisnih leptira (Lepidoptera) – kestenjasti moljac (Tribolium castaneum), zitni moljac (Sitotroga cerealella) i bakrenasti moljac (Plodia intarpunctela)
  • b – tretman merkantilnog i semenskog zita (psenica, tritikale, jecam,raz i zob-ovas) u zrnu, osim kukuruza za suzbijanje skladisnih tvrdokrilaca(Coleoptera) i skladisnih leptira (Lepidoptera).

PREPORUKE I NAPOMENE:

trajnost (perzistentnost) delovanja preparata u skladistima je 60 dana, a trajnost (rezidualnost) delovanja preparata u tretiranoj psenici u zrnu je 180 dana. Preparat se primenjuje pomocu rucne prskalice niskog pritiska, atomizerima i uredjajima za primenu tecnih formulacija insekticida u skladisnim objektima uz utrosak 10 litara vode/100m2 za tretiranje objekata i pomocu uredjaja za tretiranje semena uz utrosak 1litra vode na 1 tonu robe (psenica, tritikale, jecam, raz i zob). Preparat se ne sme mesati sa alkalnim preparatima i preparatima koji imaju visok sadrzaj glikola ili drugih alkohola. Pri radu nositi odgovarajucu odecu, rukavice i zastitna sredstva za oci i lice. Tokom rada ne sme se jesti, piti i pusiti. Posle rada, ruke i lice oprati hladnom vodom i sapunom. Zbog ukrstene rezistentnosti, ne primenjivati preparat alternativno sa preparatima na bazi piretroida.

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    NOVI SAD BOGATIĆ PANČEVO ŠABAC LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE IRIG SREMSKI KARLOVCI BARAJEVO SREMSKA KAMENICA VRČIN

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

Brendovi

 

DESIGN | TEKOMS