Agita®10 WG je sredstvo za suzbijanje muva u doma?instvu, javnim objektima, industrijskim objektima i objektima na farmama.
AGITA® 10 WG je pogodna za nanošenje ?etkom ili raspršivanjem. Ovaj proizvod se nanosi na površinama gde se muve sakupljaju, poput zašti?enih zona, pregrada, stubova, prozorskih okvira, spoljnih strana hranilica ili pojilica, itd.
Za premazivanje: 100g preparata rastvoriti u 80ml mlake vode, ili 400g preparata rastvoriti u 320ml mlake vode. Prvo razre?enje je dovoljno za površinu objekta od 40m2 ili površinu zidova/plafona od 80-120m2; drugo razre?enje je dovoljno za površinu objekta od 160m2 ili površinu zidova/plafona od 320-480m2. Na svakih 100m2 površine premaže se minimum 20 „spotova“ površine 10cmx30cm na mestima gde se muve skupljaju (topla i osun?ana mesta, ramovi od prozora, okviri od vrata..itd).
Za prskanje: 100g preparata rastvoriti sa 0,8l mlake vode, ili 400g preparata rastvoriti u 3,2l mlake vode. Prvo razre?enje je dovoljno za površinu objekta od 20m2 ili površinu zidova/plafona od 40-60m2; drugo razre?enje je dovoljno za površinu objekta od 80m2 ili površinu zidova/plafona od 160-240m2. Oko 30% površine treba tretirati direktno na mestima gde se muve skupljaju (topla i osun?ana mesta, ramovi od prozora, okviri od vrata..itd).
Za pripremu radnog rastvora prvo napuniti posudu/prskalicu mlakom vodom, a zatim postepeno dodavati AGITU® 10WG.Mešati rastvor sve dok se ne napravi suspenzija. Ukoliko se prskanje prekine na više od 30 minuta, obavezno ponoviti mu?kanje posude/prskalice sa radnim rastvorom. Za najbolje rezultate preporu?uje se upotreba radnog rastvora odmah nakon pripreme.
Zaštita nestaje nakon 6 nedelja (42 dana) i potrebno je ponovo naneti proizvod na slede?i na?in.
Ta?no izmešati proizvod AGITA® 10 WG sa mlakom vodom dok se ne dobije jak rastvor. Naneti barem 20 traka (10 x 30 cm veli?ine) na zidove od 100 m2 ukupne površine. Ako ne postoje pogodne površine za nanošenje, mešavinu možete naneti i na karton ili drvene plo?e koje vise sa plafona ili okvira.
DESIGN | TEKOMS