PITAJ AGRONOMA (0) (0)    

062 205 366

Blog

NAZAD

Iskoristite prednosti online kupovine

06.03.2017

Iskoristite prednosti online kupovine

Internet je doneo pravu revoluciju u način na koji kupujemo. Zbog brojnih prednosti online kupovine sve više ljudi se odlučuje da pazari preko online šopa u odnosu na tradicionalni način kupovine.I poljoprivredna apoteka „Ratar“ omogućila je svojim korisnicima da jednostavno, brzo i sigurno naručuju proizvode preko naše online prodavnice. Ukoliko imate nedoumice oko online kupovine, ove informacije biće vam od izuzetne koristi.

Zašto da kupujete online?

Evo nekoliko razloga zašto bi uobičajeni odlazak u maloprodajne objekte mogli zameniti udobnom online kupovinom iz svog doma.

 
  1. Kupovinom preko online  prodavnica štedite novac i vreme

Mnogi online šopovi imaju i prave prodajne objekte. U većini slučajeva ukoliko kupujete preko interneta dobijate odredjeni popust. Na veće količine to može biti ozbiljna ušteda. Na primer, ako poručite robu u vrednosti od 10.000 dinara, popust od 5% donosi vam uštedu od 500 dinara. Takodje, besplatana isporuka kada naručite robu preko odedjenog iznosa skoro je standard kod web prodaje. Ukoliko poručujete iz nekog drugog grada, onda nemate troškove transporta, što uvećava štednju.

 

      2. Brzo do proizvoda koji vas interesuju

Da biste došli do proizvoda u klasičnoj prodavnici neretko ćete izgubiti dosta vremena lutajući medju rafovima. Na internetu je sve mnogo lakše i brže – većina online prodavnica ima pretraživače u koje možete uneti pojmove vezane za artikal i on će se odmah pojaviti ako ga ima u ponudi. Osim toga, postoji i mogućnost da uporedite proizvode iz iste grupe artikala i tako pronadjete ono što vam u potpunosti odgovara.

 

      3. Lako dostupne informacije

Kada vas zanima nešto više o odredjenom proizvodu, u običnoj prodavnici te informacije možete dobiti na dva načina, čitanjem specifikacije ili od prodavca. Ukoliko se dobro ne razumete u materiju, ono što piše na poledjini ambalaže vam verovatno neće značiti mnogo. Isto tako, prodavci su često prezauzeti ili nisu dovoljno stručni da odgovore na sva vaša pitanja. Internet prodaja u ovom slučaju nudi mnogo više. Web prodavnice i sajtovi pružaju uglavnom sve potrebne podatke o artiklima, a uvek imate opciju da dodatne informacije potražite na Google. Možete pročitati iskustva kupaca na forumima, uporediti cene sa drugim prodavnicama...

 

      4. Radnja bez redova i gužvi, koja radi 24/7

Svakog dana imamo brojne obaveze koje moramo završiti. Kada kupujete online, ne morate brinuti da li ćete zakasniti u kupovinu. Za razliku od klasičnih prodavnica koje imaju radno vreme, internet prodavnica radi 0-24h, 365 dana u godini. To znači da kada završite sve poslove, na miru, u bilo koje doba dana i noći možete obaviti naručivanje, udobno iz svog doma. Takodje, ne morate brinuti o tome da li se željeni artikal trenutno nalazi u radnji, jer ih online prodavnice mogu nabaviti iz drugih objekata ili veleprodaje.

 

      5. Brza isporuka

Ni vi, kao većina ne volite da teglite pune torbe, naročito ako se radnja ne nalazi u blizini vašeg doma. Ukoliko kupujete na veliko, onda po robu morate ići vozilom, možda čak u drugi grad. Online kupovinom roba vam stiže direktno na adresu u dogovoreno vreme. Na taj način vreme za nabavku možete iskoristiti za neku drugu dnevnu aktivnost ili se jednostavno odmoriti u krugu porodice.

 

Ovo su neki od razloga da sledeći put naše proizvode osim u najbližem maloprodajnom objektu potražite i u online prodavnici. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć oko naručivanja obratite nam se na 062/205-366.  

Brendovi

 

 

RS AGRAR GROUP 2013

Bulevar Mihaila Pupina 10 i

11070 Novi Beograd

PIB: 107879400

MB: 20889080

 

 

 

Novosti

Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

NOVI SAD
PANČEVO
PETROVARADIN
BEOGRADSKE PIJACE
SREMSKI KARLOVCI
BARAJEVO
SREMSKA KAMENICA

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412;

Pratite nas


DESIGN | TEKOMS