062 205 366 (0) (0)    

TEBUKON 60 FS 50 ml

NAZAD

Kategorija: fungicidi


tebukon-60-fs-50-ml

CENA: 199 din.

Odaberi količinu


DELOVANJE:

aktivna materija pripada grupi Triazola. Brzo se apsorbuje u vegetativne delove biljke i transportuje akropetalno (naviše). Inhibira biosintezu ergosterola.

SPEKTAR DELOVANJA:

Prouzrokovač lisne pegavosti šećerne repe (Cercospora beticola), prouzrokovača pepelnice (Blumeria graminis), plesni (Fusarium spp.), rđe (Puccinia spp.) i (Septoria spp.) pšenice, prouzrokovača sušenja cvetova i grančica i mrke truleži plodova koštičavih voćnih vrsta (Monilinia laxa).

 PREPORUKE I NAPOMENA:

ne sme se mešati sa preparatima na bazi bakra. Ne primenjivati ga alternativno sa preparatima na bazi Triazola, kao ni sa jedinjenjima istog mehanizma delovanja. Tretiranje iz vazduhoplova nije dozvoljeno. Količina tečnosti iznosi 200 do 400 l po hektaru (2 – 4 l/100 m²). Preparati na bazi iste aktivne materije primenjuju se i u zasadima breskve i kajsije, na 7 - 14 dana pred berbu, radi zaštite od bolesti plodova koje prouzrokoju Monilinia spp. i Penicillium spp., kao i u usevu paradajza, do prve berbe, za zaštitu od prouzrokovača crne pegavosti (Alternaria solani), u zasadu vinove loze za suzbijanje prouzrokovača pepelnice (Uncinula necator).

Brendovi

 

 

RS AGRAR GROUP 2013

 

Bulevar Mihaila Pupina 10 i, Beograd

Novi Beograd

 

Politika privatnosti

Ova web stranica ne koristi kolačiće. Politika privatnosti

Pravilnik o reklamacijama

 

 

 

Novosti

 

Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

NOVI SAD

PANČEVO

LAĆARAK

PETROVARADIN

BEOGRADSKE PIJACE

IRIG

SREMSKI KARLOVCI

BARAJEVO

SREMSKA KAMENICA

 

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412;

Pratite nas


DESIGN | TEKOMS