NAZAD

 

Slavol za zdrav rod

 

2017-11-06

 

Slavol je jedno od najefikasnijih prirodnih djubriva na našem tržištu. Ovo mineralno djubrivo univerzalnog dejstva sertifikovano je od strane nadležnih organa i institucija za upotrebu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji. U pitanju je biopreparat na bazi mikroorganizama koji se koristi za djubrenje:

Preparat Slavol je poznat po tome što nema ni jedan hemijski dodatak i kao takav ima višestruko pozitivno dejstvo ne samo na biljke i zemljište, nego i na životnu sredinu uopšte. Ovo mikrobiološko tečno djubrivo sadrži bakterije, vitamine, enzime i stimulatore rasta koji pozitivno utiču na razvoj biljaka i pospešuju njihovu ishranu. Može se primenjivati preko lista i korena. Folijarnom primenom Slavol dospeva u sve delove biljaka gde deluje na njihov rast i razvoj, razvitak i aktivnost korena, povećanje lisne mase, aktivnost fotosinteze, te povoljno utiče na oprašivanje, razvoj ploda i povećanje otpornosti biljaka na bolest i stres.

Pored Slavola na tržištu su dostupni i preparati Slavol S i Slavol VVL, kao i Slavol za soju koji takodje predstavljaju sertifikovane preparate za primenu u organskoj i konvencionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji. 

 

Slavol S i Slavo VVL za snagu nicanja

Slavol S se koristi za tretiranje semena ratarskih i povrtarskih kultura i oživljavanje sadnica. U njegov sastav ulaze auksini odnosno biljni hormoni rasta koji pospešuju rast mladih tkiva biljaka, izdanaka, korena, mladih listova i plodova. Auksini utiču na izduživanje ćelija i organa, razvoj korenova i sprovodnog tkiva. Kada je u pitanju tretman semena, Slavol S utiče na brže klijanje i nicanje a pored toga i na oživljavanje i formiranje korenovog sistema. Slavol S veoma značajno povećava lisnu masu i aktivnost fotosinteze kao i obrazovanje bočnih korena i korena na stablu i listovima.

Slavol VVl koristi se za prilikom sadnje voća i vinove loze, kao i za folijarnu prihranu jabučastog, koštičavog, jagodastog i jezgrastog voća, vinove love, sadnica i kalemova. Ovaj efikasni preparat sadrži mikroorganizme koji kao stimulatori rasta u procesu fermentacije stvaraju auksine. Auksini imaju odlučujući uticaj na diferencijaciju pupoljaka, rast ćelija korena, razvitak ženskih delova cveta i plodova, aktivnost enzima, sintezu proteina i nukleinskih kiselina. Takodje auksini odlažu početak opadanja listova i plodova i regulišu razvoj plodova u prvim i kasnijim stadijumima rasta.

 

Slavol za soju

Slavol za soju je mikrobiološko čvrsto djubrivo sertifikovano za primenu u organskoj i klasičnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Sadrži bakterije (azotofikastore i fosfomineraliztore) koje obavljaju azotofiksaciju i prevode organska jedinjenja fosfora u mineralne oblike u početnim fazama razvoja. Ove bakterije proizvode auksine koji pospešuju prodiranje bakterija kroz korenove dlačice do korena. Primenom Slavola za soju povećava se snaga nicanja biljke, energija klijanja semena, poboljšava se usvajanje azota i fosfora što utiče na rast i razvoj korenovog sistema i ishranu biljaka. 

Koristite Slavol i obezbedite zdrave prinose i zdravo prirodno okruženje. Pozovite nas, posetite naše maloprodajne objekte ili naročite Slavol preparate preko našeg webshopa. Poljoprivredne apoteke Ratar kompanije sadrže sve što vam je potrebno za visoke prinose i profitabilni uzgoj.

 

Ključne reči: slavol organsko djubrivo, slavol s organsko djubrivo, slavol vvl organsko djubrivo

Brendovi

 

 

RS AGRAR GROUP 2013

 

Bulevar Mihaila Pupina 10 i, Beograd

Novi Beograd

T: 022/480-417;

T: 480-412;

T: 062/770-654

Bespl. poziv: 0800 200 222

 

 

Novosti

 

Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

NOVI SAD

PANČEVO

LAĆARAK

PETROVARADIN

BEOGRADSKE PIJACE

IRIG

SREMSKI KARLOVCI

BARAJEVO

SREMSKA KAMENICA

VRČIN

 

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412;

Pratite nas


DESIGN | TEKOMS