062 205 366 (0) (0)    

MUVOSTOP 100 g

NAZAD

Kategorija: insekticidi


muvostop-100-g

CENA: 579 din.

Odaberi količinu


Insekticid namenjen za profesionalno suzbijanje muva

Sastav:

Aktivna materija : tiametoksam 10%, cis-9-tricosene 0,05%.

Indikacije: Prašak namenjen za profesionalno suzbijanje muva (Musca domestica) u zatvorenom prostoru. Primenjuje se u stambenim objektima, restoranima, hotelima, a naročito u prostorijama za čuvanje i uzgoj životinja (farmama, štalama, kafilerijama, itd…). Može se primenjivati i u domaćinstvu.

 

Doziranje i način primene:

Proizvod se primenjuje premazivanjem ili prskanjem površina. 100 gr proizvoda za 40 kvadratnih metara površine objekta kod premazivanja i za 20 kvadratnih metara prskanjem.

Uputstvo za pravilnu upotrebu preparata:

Premaz: U posudu sipati 100 gr proizvoda i dodati 80 ml mlake vode, dobro mešati dok se ne napravi gust radni rastvor koji se nanosi četkom ili valjkom na barem 10 mesta kao premaz veličine 10×30 cm. Nanositi na mesta gde se muve skupljaju, može se nanositi na kartonske ili plastične tacne koje se mogu položiti ili okačiti na zidove. Premazana mesta obavezno zaštiti od direktnog uticaja sunca i kiše.

Prskanje: Uz pomoć ručne prskalice, u 800 ml vode sipati 100 gr preparata i promućkati.Ova količina proizvod dovoljna je za tretman prostorije površine 20 kvadratnih metara. Rastvor nanositi na mesta gde se muve skupljaju, a ukoliko se prskanje prekine na duže od 30 minuta, prskalicu obavezno promućkati. Radni rastvor je najbolje koristiti istog dana kada je i napravljen, a po mogućstu odmah. Izbegavai nanošenje na metalne i staklene površine zbog ispiranja. Kod oba vida nanošenja, ljudi i životinje mogu biti prisutne tokom postupka. Ne primenjivati direktno na životinje. Potrebno je osigurati da deca i životinje ne dolaze u direktan kontakt sa površinama tretiranim preparatom, kao i da životinje ne ližu tretirane površine.

Karenca: Nije primenjivo.

Brendovi

 

 

RS AGRAR GROUP 2013

 

Bulevar Mihaila Pupina 10 i, Beograd

Novi Beograd

 

Politika privatnosti

Ova web stranica ne koristi kolačiće. Politika privatnosti

Pravilnik o reklamacijama

 

 

 

Novosti

 

Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

NOVI SAD

PANČEVO

LAĆARAK

PETROVARADIN

BEOGRADSKE PIJACE

IRIG

SREMSKI KARLOVCI

BARAJEVO

SREMSKA KAMENICA

 

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412;

Pratite nas


DESIGN | TEKOMS