KORPA (0)

 

NAZAD

Kategorija: sredstva-za-zastitu-bilja

Duofen plus 1 L


duofen-plus-1-l

CENA: 2175.00 din.

Odaberi količinu


Fungicid sa preventivnim i kurativnim delovanjem

PŠENICA I JEČAM: za suzbijanje prouzrokovača pepelnice (Erysiphe graminis), rđe (Puccinia spp.), sive pegavosti lista i klasa pšenice (Septoria tritici, Septoria nodorum) i paleži klasa (Fusarium spp.), u količini od 1,5 l/ha.
Vreme primene: za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rđe i sive pegavosti lista primenjuje se po pojavi prvih simptoma, a za suzbijanje prouzrokovača truleži klasa primenjuje se preventivno, u vreme klasanja i početka cvetanja (59-61 BBCH skale).
Preparat se u toku godine može primeniti dva puta na istoj površini.

MOGUĆNOST MEŠANJA

Duofen plus se može mešati sa triazolima i jedinjenjima istog mehanizma delovanja. Ne mešati sa preparatima na bazi bakra.

Duofen plus je fungicid sa preventivnim i kurativnim delovanjem za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rđe, sive pegavosti lista i klasa pšenice i paleži klasa pšenice.
Duofen plus je kombinacija dve aktivne materije sa dva mehanizma delovanja: tiofanat-metil, koji inhibira deobu ćelija, i difenokonazol koji inhibira sintezu ergosterola koji imaju sve gljive, što mu daje osobine fungicida širokog spektra delovanja.
Iz ovih razloga preparat se, pored pšenice, može koristiti na velikom broju useva, a posebno kod povrća za suzbijanje Fusarium spp., ali i mnogih drugih bolesti koje se javljaju u toku proizvodnje.

Brendovi

 

 

RS AGRAR GROUP 2013

 

Bulevar Mihaila Pupina 10 i, Beograd

Novi Beograd

T: 022/480-417;

T: 480-412;

T: 062/770-654

Bespl. poziv: 0800 200 222

 

 

Novosti

 

Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

NOVI SAD

BOGATIĆ

PANČEVO

LAĆARAK

PETROVARADIN

BEOGRADSKE PIJACE

IRIG

SREMSKI KARLOVCI

BARAJEVO

SREMSKA KAMENICA

VRČIN

 

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412;

Pratite nas


DESIGN | TEKOMS