poljoprivedne-apoteke-u-beogradu

RATAR - Poljoprivredne apoteke Beograd

DISKONT: 062 / 205 - 366

 

 

NAZAD

 

Agrimax ZONA


agrimax-zona

CENA: 3790.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

SREDNJE – RANI HIBRID, POGODAN ZA ÄŒUVANJE I U KOŠU. VISOK GENETSKI POTENCIJAL RODNOSTI. STABLO VISINE  OD OKO 280 cm I KLIPOM KOJI JE NEŠTO VIŠE POSTAVLJEN (oko 140 cm).

  • Formira klip sa 16 - 18 redova zrna i dužine oko 26 cm. Klip je zdrav i vrlo lepog cilindričnog  oblika i boje. Zrno je u tipu žutog zubana, vrlo krupno, teško i tvrdje strukture. Ima tendenciju dvokliposti, posebno u povoljnim uslovima, pri čemu je drugi klip nešto manji. Lako i lepo se bere beracem.
  • Stablo je čvrsto, otporno na poleganje i pri velikim gustinama gajenja. Vrlo robustan hibrid, sa velikom količinom zelene mase za svoju FAO grupu zrenja. Pogodan je i za siliranje.
  • Karakteriše ga izvanredan rani porast posle setve, bez obzira na vreme setve. Ne preporučuje se setva dok se zemljište ne zagreje na min 100C što je u uslovima Srbije često već krajem marta.
  • Tolerantan na je sušu i takodje je tolerantan na sve ekonomski važne bolesti kukuruza. Brzo otpušta vlagu iz zrna.
  • Ovaj hibrid se preporučuje za berbu kako kombajnom za zrno tako i za berbu u klipu, za čuvanje u košu.
  • Odlikuje se dobrom adaptibilnošÄ‡u pa ga je moguće gajiti u različitim agro-ekološkim uslovima i na različitim tipovima zemljišta. Pogodan je i za ravničarske i za brdske predele.
  • Preporučena gustina setve: 70 000 biljaka/hektaru (na 21,5 cm), na lošijim zemljištima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 60 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    PANČEVO ŠABAC JARAK LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE STARA PAZOVA IRIG SREMSKI KARLOVCI GOLUBINCI UMKA BARAJEVO SREMSKA KAMENICA

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

 

DESIGN | TEKOMS

POZOVITE