Agrimax ZONA

NAZAD

 

Agrimax ZONA


agrimax-zona

CENA: 3790.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

SREDNJE – RANI HIBRID, POGODAN ZA CUVANJE I U KOŠU. VISOK GENETSKI POTENCIJAL RODNOSTI. STABLO VISINE  OD OKO 280 cm I KLIPOM KOJI JE NEŠTO VIŠE POSTAVLJEN (oko 140 cm).

  • Formira klip sa 16 - 18 redova zrna i duzine oko 26 cm. Klip je zdrav i vrlo lepog cilindricnog  oblika i boje. Zrno je u tipu zutog zubana, vrlo krupno, tesko i tvrdje strukture. Ima tendenciju dvokliposti, posebno u povoljnim uslovima, pri cemu je drugi klip nesto manji. Lako i lepo se bere beracem.
  • Stablo je cvrsto, otporno na poleganje i pri velikim gustinama gajenja. Vrlo robustan hibrid, sa velikom kolicinom zelene mase za svoju FAO grupu zrenja. Pogodan je i za siliranje.
  • Karakterise ga izvanredan rani porast posle setve, bez obzira na vreme setve. Ne preporucuje se setva dok se zemljiste ne zagreje na min 100C sto je u uslovima Srbije cesto vec krajem marta.
  • Tolerantan na je susu i takodje je tolerantan na sve ekonomski vazne bolesti kukuruza. Brzo otpusta vlagu iz zrna.
  • Ovaj hibrid se preporucuje za berbu kako kombajnom za zrno tako i za berbu u klipu, za cuvanje u kosu.
  • Odlikuje se dobrom adaptibilnoscu pa ga je moguce gajiti u razlicitim agro-ekoloskim uslovima i na razlicitim tipovima zemljista. Pogodan je i za ravnicarske i za brdske predele.
  • Preporucena gustina setve: 70 000 biljaka/hektaru (na 21,5 cm), na losijim zemljistima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 60 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    NOVI SAD BOGATIĆ PANČEVO ŠABAC LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE IRIG SREMSKI KARLOVCI BARAJEVO SREMSKA KAMENICA VRČIN

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

Brendovi

 

DESIGN | TEKOMS