Agrimax ZEROS

NAZAD

 

Agrimax ZEROS


agrimax-zeros

CENA: 3790.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

NOVI, SREDNJE - RANI HIBRID , VRHUNSKIH PRINOSA ZA SVOJU GRUPU ZRENJA. STABLO JE SREDNJE VISINE (oko 270 cm) SA NISKO POSTAVLJENIM KLIPOM (oko 110 cm).

  • Hibrid formira 16 - 18 redova zrna na klipu koji je cilindrican i zdrav. Zrno je u tipu zutog zubana, vrlo krupno i tesko. Klip odlicno zavrsava. Vrlo visok randman zrna. Pogodan i za berbu kombajnom i za berbu beracem.
  • Stablo je izuzetno cvrsto i savitljivo, otporno na poleganje.
  • Izvanredno otpusta vlagu iz zrna na jesen u momentu berbe. Po ovoj osobini je jedan od najboljih u svojoj grupi zrenja.
  • Tolerantan na stresne uslove, susu i na skoro sve ekonomski vazne bolesti kukuruza. Prilagodljiv hibrid, moze se gajiti na razlicitim tipovima zemljista i u razlicitim agro-ekoloskim uslovima. Preporucuje se tamo gde se primenjuje intezivna agrotehnika, jer vrlo dobro reaguje na povoljne uslove, kada daje vrhunske prinose zbog svog visokog genetskog potencijala rodnosti. Moze se gajiti u svim podrucijma u Srbiji, od ravnicarskih pa do brdskih, sve do nadmosrske visine od 800 metara.
  • Prednost mu je sto se moze brati ranije od drugih hibrida, a po prinosu cesto premasuje hibride kasnije vegetacije. Ova njegova osobina omogucava raniju pripremu zemljista na jesen.
  • Preporucena gustina setve: 74 000 biljaka/hektaru (na 19 cm), na losijim zemljistima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 65 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    NOVI SAD BOGATIĆ PANČEVO ŠABAC LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE IRIG SREMSKI KARLOVCI BARAJEVO SREMSKA KAMENICA VRČIN

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

Brendovi

 

DESIGN | TEKOMS