poljoprivedne-apoteke-u-beogradu

RATAR - Poljoprivredne apoteke Beograd

DISKONT: 062 / 205 - 366

 

 

NAZAD

 

Agrimax ZEROS


agrimax-zeros

CENA: 3790.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

NOVI, SREDNJE - RANI HIBRID , VRHUNSKIH PRINOSA ZA SVOJU GRUPU ZRENJA. STABLO JE SREDNJE VISINE (oko 270 cm) SA NISKO POSTAVLJENIM KLIPOM (oko 110 cm).

  • Hibrid formira 16 - 18 redova zrna na klipu koji je cilindričan i zdrav. Zrno je u tipu žutog zubana, vrlo krupno i teško. Klip odlično završava. Vrlo visok randman zrna. Pogodan i za berbu kombajnom i za berbu beračem.
  • Stablo je izuzetno čvrsto i savitljivo, otporno na poleganje.
  • Izvanredno otpušta vlagu iz zrna na jesen u momentu berbe. Po ovoj osobini je jedan od najboljih u svojoj grupi zrenja.
  • Tolerantan na stresne uslove, sušu i na skoro sve ekonomski važne bolesti kukuruza. Prilagodljiv hibrid, može se gajiti na različitim tipovima zemljišta i u različitim agro-ekološkim uslovima. Preporučuje se tamo gde se primenjuje intezivna agrotehnika, jer vrlo dobro reaguje na povoljne uslove, kada daje vrhunske prinose zbog svog visokog genetskog potencijala rodnosti. Može se gajiti u svim područijma u Srbiji, od ravničarskih pa do brdskih, sve do nadmosrske visine od 800 metara.
  • Prednost mu je što se može brati ranije od drugih hibrida, a po prinosu često premašuje hibride kasnije vegetacije. Ova njegova osobina omogućava raniju pripremu zemljišta na jesen.
  • Preporučena gustina setve: 74 000 biljaka/hektaru (na 19 cm), na lošijim zemljištima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 65 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    PANČEVO ŠABAC JARAK LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE STARA PAZOVA IRIG SREMSKI KARLOVCI GOLUBINCI UMKA BARAJEVO SREMSKA KAMENICA

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

 

DESIGN | TEKOMS

POZOVITE