poljoprivedne-apoteke-u-beogradu

RATAR - Poljoprivredne apoteke Beograd

DISKONT: 062 / 205 - 366

 

 

NAZAD

 

Agrimax RABINA


agrimax-rabina

CENA: 3790.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

SREDNJE – RANI HIBRID, POZNAT PO STABILNOM I VISOKOM PRINOSU ZRNA. STABLO SREDNJE VISINE (oko 265 cm) I NIŽE POZICIONIRANIM KLIPOM (oko 115 cm).

  • Hibrid formira klip sa 18 - 20 redova zrna. Zrno je u tipu žutog zubana, vrlo krupno i teško. Klip je dugačak oko 23 cm. Karakterističan je valjkast oblik klipa sa završetkom koji ukazuje na vrlo brzo otpuštanje vlage. ÄŒesto se na jednoj biljci pojave po dva normalna klipa.
  • Odličan rani porast čak i pri temperaturama zemljišta oko 100 C.
  • Stablo je čvrsto. Oblik gornjih listova je kratak, kopljast i uspravan, što omogućava bolje usvajanje sunčeve energije pri većim gustinama setve, samim tim i veći prinos. U momentu berbe stablo se u potpunosti osuši, a klip ostaje na stabljici.
  • Vrlo brzo otpušta vlagu u jesen i pogodan je za berbu kombajnom za zrno, bez veštačkog sušenja.
  • Izuzetno je tolerantan na stresne uslove, sušu i biljne bolesti. Visokog genetskog potencijala rodnosti.
  • Na dobru agrotehniku reaguje povećanjem prinosa, ali je i u lošijim uslovima hibrid na koji se možete osloniti. Pogodan je za gajenje kako u ravničarskim reonima, tako i u brdskim područjima i u  rečnim dolinama. Brzo se sklanja sa njive, što omogućava raniju pripremu zemljišta.
  • Preporučena gustina setve: 73 000 biljaka/hektaru (na 20 cm), na lošijim zemljištima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 60 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    PANČEVO ŠABAC JARAK LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE STARA PAZOVA IRIG SREMSKI KARLOVCI GOLUBINCI UMKA BARAJEVO SREMSKA KAMENICA

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

 

DESIGN | TEKOMS

POZOVITE