Agrimax BLAST

NAZAD

 

Agrimax BLAST


agrimax-blast

CENA: 2690.00 din.

 

ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

 

NARUČITE

 

JEDAN OD NAJRODNIJIH SREDNJE - KASNIH HIBRIDA VRLO VISOKOG I STABILNOG PRINOSA. STABLO JE SREDNJE VISINE (oko 270 cm) SA NIŽIM POLOŽAJEM KLIPA (oko 90 cm).

  • Formira do 20 redova zrna. Klip je cilindricanog oblika, odlicno zavrsava, zdrav, zrno je u tipu zutog zubana, krupno i duboko. Komusina dobro obuhvata klip. Visok randman zrna. Svila je karakteristicno crvene boje.
  • Stablo je vrlo cvrsto, otporno na poleganje i lom. Zbog dubokog korenovog sistema je otporan na poleganje u korenu.
  • U odnosu na svoju grupu zrenja karakterise ga vrlo brzo otpustanje vlage iz zrna u jesen. Malo hibrida iz ove FAO grupe zrenja moze da mu parira po ovoj osobini. Pogodan je za berbu kombajnom za zrno, uz minimalne troskove za vestacko dosusivanje.
  • Tolerantan na susu i na ekonomski najvaznije bolesti.
  • Izuzetno dobro reaguje na optimalne i ravnomerne doze djubriva zbog svog vrlo visokog genetskog potencijala rodnosti. U uslovima navodnjavanja mu nema premca. Ukoliko ste spremni da ulozite vise u proizvodnju ovaj hibrid ce Vam vratiti vrhunskim prinosom. Plastican hibrid, pa je preporuka da se gaji na razlicitim tipovima zemljista i u razlicitim agro-ekoloskim uslovima. Najbolje rezultate postize uravnicarskim predelima.
  • Preporucena gustina setve: 69 000 biljaka/hektaru (na 21,5 cm), na losijim zemljistima gustinu setve prilagoditi i smanjiti broj biljaka, ali ne ispod 63 000.

 

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    NOVI SAD BOGATIĆ PANČEVO ŠABAC LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE IRIG SREMSKI KARLOVCI BARAJEVO SREMSKA KAMENICA VRČIN

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

Brendovi

 

DESIGN | TEKOMS