RATAR Poljoprivredne apoteke Beograd

Kvalitetno seme za visoke prinose


Kvalitetno seme za hibridni uzgoj kukuruza i pšenice renomiranih domaćih proizvođača možete kupiti u svim našim poljoprivrednim apotekama. Pratimo najnovije tehnološke inovacije i svojim kupcima nudimo samo najkvalitetnije proizvode naših vodećih proizvođača semenske robe u koje spadaju As Hibridi, Agrimax, Institut za kukuruz “Zemun polje”, Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, kao i PIK Bečej i Seme Tamiš.

Stočna hrana za profitabilni uzgoj


Nudimo vam stočnu hranu koja sadrži sve bitne aktivne supstance za zdrav i izbalansiran uzgoj životinja namenjenih ljudskoj ishrani. Svi naši proizvodi su strogo kontrolisani, sertifikovani i u potpunosti u skladu sa važećim zdravstvenim normativima. Svinjske, živinske i goveđe smeše kompanije Jabuka, Schauman i Sano program stočne hrame omogućiće pravilan stočni uzgoj i obezbediti kvalitetnu hranu za krajnje potrošače.

Za vaše kućne ljubimce spremili smo kvalitetan asortiman zdrave hrane koja će im omogućiti pravilan rast i razvoj. Birane sirovine u hrani za pse i mačke daju zdrave i ukusne obroke u kojima će vaši ljubimci uživati.

Đubrivom do većeg prinosa


Veštačko đubrivo kao balansirana smeša vitamina i minerala koje poboljšava rast i razvoj biljaka neizostavno se primenjuje u poljoprivrednoj proizvodnji. Kvalitetno veštačko đubrivo i njegova pravilna primena omogućava veće prinose i kvalitetnije proizvode. U našoj poljoprivrednoj apoteci možete nabaviti različite vrste đubriva UREA, KAN, NPK Petrokemije Kutina, Hip Azotare Pančevo, kompanije Slavol, kao i renomiranog svetskog proizvođača Linzer iz Austrije.

Sredstva za zaštitu bilja

Sredstva za zaštitu bilja su proizvodi hemijskog ili biološko porekla koji štite biljke od raznih štetočina. Ne dozvolite da korov, bolesti, insekti i drugi štetni organizmi umanje vaše prinose ili unište vaše biljke. Koristite kvalitetna sredstava za zaštitu bilja iz naše poljoprivredne apoteke i obezbedite svoje prinose. U ponudi vam stoji široki asortiman herbicida, insekticida, fungicida kompanije Chemical Agrosava, Bayer, Galenika i Basf.

Razni alati i oprema za domaćinstvo


Sve što vam je potrebno možete nabaviti na jednom mestu, u našim maloprodajnim objektima, veleprodajnom magacinu ili putem naše internet prodavnice. Nabavite potreban ručni i električni alat, baštensku opremu, boje i opremu za krečenje, kao i druge potrebne artikle.

Kontaktirajte nas, dođite do nas ili poručite željeni proizvod online. Naše osoblje daće vam potreban savet, preporuku i informaciju za sve što vas zanima.

 

Media


Edukacija


Odeljak Edukacija predstavlja niz stručnih testova za naše zaposlene koji neprestano rade na svom ličnom stručnom razvoju i taj način, Vama kao našim kupcima, u svakom trenutku mogu da daju stručan savet vezano za neki artikal iz naše prodavnice.

Detaljnije

 

Novosti


Tražimo poslovne prostore u sledećim mestima:

    NOVI SAD BOGATIĆ PANČEVO ŠABAC LAĆARAK PETROVARADIN BEOGRADSKE PIJACE IRIG SREMSKI KARLOVCI BARAJEVO SREMSKA KAMENICA VRČIN

Za sve dodatne informacije pozovite sledeće telefone:

022/480-417; 022/480-412; 063/367-696

 

Brendovi

 

DESIGN | TEKOMS